اقامت یونان

راه های اخذ اقامت یونان مطابق آخرین قوانین اقامتی 2019

  • سرمایه گذاری در یونان
  • تمکن مالی یونان
  • اقامت دائم یونان(گلدن ویزا)
  • اقامت با اجازه کار
  • ثبت شرکت در یونان

سرمایه گذاری در یونان

اولین مطلبی که در مورد کشور یونان به ذهن متقاضیان اقامت یونان می رسد مشکلات اقتصادی یونان است، اما جالب توجه است که اقتصاد یونان مبتنی بر توریسم است و صنایع غذایی و کشاورزی و حمل و نقل دریایی در رتبه های بعد از توریسم قرار دارند.

اگرچه کشور یونان به واسطه مشکلات داخلی دولت خود دچار بحران مالی گردیده اما این امر در زندگی افرادی که در رابطه با این سه صنعت عمده یونان فعالیت داشته اند تاثیری نداشته است و همچنان یکی از پتانسیل های جذاب سرمایه گذاری در صنعت توریسم و صنایع غذایی یونان می باشد.
جالب توجه است که در سال 2017 بیش از 27 میلیون نفر از کشور یونان به عنوان توریست دیدن کرده اند. این رقم نسبت به سال 2016 رشد 3 میلیونی داشته است.جزایر منحصر به فرد و پایتخت یونان از مهمترین مقاصد گردشگری در اروپا به حساب می آید.
دولت یونان گزینه های مختلفی را برای سرمایه گذاران خارجی به همراه بسته های حمایتی و تشویقی در نظر گرفته است. چه در زمینه انرژی و چه در صنایع مولد با سرمایه گذاری 300،000 یورویی، با حمایت و تضامین دولت و بانک مرکزی بسته تشویقی با بهره مندی از مورد سرمایه گذاری 5/3 تا 5 درصد به انضمام اقامت دائم برای سرمایه گذار و افراد تحت تکفل وی شرایط ویژه سرمایه گذاری را فراهم نموده است.
سرمایه گذاری در املاک مرتبط با صنعت توریسم هم با توجه به رشد 15 درصدی املاک از سال 2010 تا 2017 ، امکان کسب درآمد سالیانه برای مالکین را دارا می باشد. 
این در حالی است که با توجه به نرخ توریسم بالای این کشور اغلب املاک که جهت سرمایه گذاری خریداری می شوند وارد بازار توریسم شده و به متقاضیان اقامت کوتاه مدت به صورت روزانه اجاره داده می شود که محل بسیار خوبی برای کسب درآمد در یونان به حساب می آید.
دولت یونان برای سرمایه گذاران در املاک با حداقل ارزش 250،000 یورو نیز امکان اخذ اقامت دائم این کشور را فراهم نموده است که این اقامت تا زمانی که ملک در تملک فرد یاد شده باشد می تواند از مزایای اقامت بلند مدت یونان بهره مند گردد.

اقامت تمکن مالی یونان 

کشور یونان برای اشخاصی که توان مالی خوبی داشته و تابعیت غیر اروپایی دارند امکان اخذ اقامت از طریق قانون تمکن مالی را فراهم نموده است این اقامت برای نوبت اول به مدت دو سال و برای نوبت بعد برای مدت سه سال تمدید می گردد.
نکته مهم : از طریق این نوع از اقامت امکان درخواست شهروندی وجود نداشته و متقاضی می تواند برای مواعد بعد ، تنها اقامت خود را تمدید نماید.


به نکات زیر در زمینه اقامت تمکن مالی یونان توجه کنید:

  • هیچ محدودیت زمانی یا ظرفیتی در ارئه در خواست تمکن مالی از کشور یونان وجود ندارد. لذا در تمام مدت سال امکان اقدام برای اخذ این اقامت وجود دارد.
  • متقاضی می بایست اسناد مثبته داشتن حداقل درامد در قانون را که بدون کارکردن دارد ترجمه رسمی کرده و مورد تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه کشور محل زندگی خود نموده و به تیید سفارت یونان در محل زندگی خود برساند.
  • کل مبلغ قانونی برای کل اعضاء خانواده می بایست در حساب متقاضی و با به صورت نقد در گمرک یونان ثبت گردیده باشد.
  • داشتن بیمه نامه درمانی و اجاره محل زندگی برای ارائه در خواست اقامت الزامی است.
  • متقاضی قبل از اخذ ویزای تایپD جهت مراجعه به کشور یونان و ارائه در خواست اقامتی می بایست حداقل 1بار به کشور یونان سفر کرده باشد.
  • الزامی به تحصیل فرزندان در کشور یونان برای دارنده این نوع از اقامت در یونان وجود ندارد.
  • داشتن شماره مالیاتی و وکیل برای امور حقوقی در خواست اقامت الزامی است.

درباره کشور یونان

یونان کشوری در جنوب شرقی اروپا و جنوب شبه جزیره بالکان است. این کشور از شمال با آلبانی، مقدونیه و بلغارستان و از شرق با ترکیه دارای مرز مشترک زمینی است. سرزمین اصلی یونان در جنوب و شرق به وسیله دریای اژه احاطه شده و از غرب به دریای یونان محدود است. «یونان» نام فارسی این کشور است و این نام از ایونیا منطقه یونانی‌نشین آسیای صغیر گرفته شده است .(ادامه مطلب...)

Greece

اقامت دائم یونان

کشور یونان در دو روش اقدام به صدور گلدن ویزا یا اقامت دائم برای اتباع خارجی با تابعیت غیر اروپایی می نماید.
1- سرمایه گذاری در اوراق مشارکت دولت با دریافت سود تضمین شده به مبلغ 300/000 یورو
2- خرید ملک در کشور یونان به ارزش حداقل 250/000 یورو

در هر دو مدل فوق اقامت دائم به متقاضی و افراد تحت تکفل وی تعلق خواهد گرفت و در صورت داشتن اوراق مشارکت یا ملک خریداری شده این مدل اقامتی برای مدت 5 سال دیگر تمدید خواهد شد.

به نکات زیر در زمینه اقامت دائم یونان توجه کنید:

  • در موارد ذکر شده وجه سرمایه گذاری شده می بایست از طریق چک بانکی از حساب متقاضی در یونان صادر شده باشد، در نتیجه پرداخت های نقدی مدرک عمل نمی تواند باشد.
  • در خرید ملک حتما ملک باید پس از انتقال سند در سامانه ریجستری املاک به نام متقاضی ثبت گردد تا امکان ارائه درخواست اقامت فراهم گردد.
  • خریدار املاک در کشور یونان می توانند زمین،ملک تجاری،املاک صنعتی و مسکونی خریداری نمایند و محدودیتی در نوع ملک خریداری شده وجود ندارد.
  • امکان اجاره از ابتدای خرید ملک و اخذ اقامت وجود دارد و نیازی به استفاده شخصی از ملک خریداری شده نمی باشد.
  • قبل از صدور کارت اقامت و پس از انجام انگشت نگاری در اداره مهاجرت اقامت موقتی تحت بلوکارت برای متقاضی صادر می گردد تا آماده شدن و تحویل کارت اقامتی.
  • امکان خرید تایم شرینگ هتل و مجموعه های تفریحی برای مدت 5 سال نیز وجود دارد و به واسطه پرداخت 250/000 یورو متقاضی می تواند درخواست اقامت دائم را ارائه نماید.
  • برای انجام روند حقوقی خرید املاک یا سرمایه گذاری تنها نیاز به داشتن ویزای تایپ C می باشد و نیازی به اخذ ویزای تایپ D نیست.


هلدینگ بین المللی اینوید با سابقه طولانی در ارائه خدمات حقوقی در حوزه سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم یونان می تواند شما را در روند سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم یونان یاری رساند.

هزینه های جانبی این کار:

  • هزینه های قانونی صدور اقامت
  • هزینه های قانونی دفتر اسناد رسمی
  • مالیات بر نقل و انتقال بر مبنی مبلغ قرداد
  • حق الزحمه مشاور املاک
  • بیمه نامه 1 ساله درمانی
  • هزینه ریجستر کردن ملک در سامانه املاک

تحصیل در یونان

آموزش عالی در یونان به دو شاخه تحصیلات عالیه دانشگاهی و تحصیلات فنی تقسیم می گردد. تحصیلات دانشگاهی توسط دانشگاه ها، مدارس پلی تکنیک، مراکز عالی هنر های زیبا و دانشگاه آزاد یونان مهیا می گردد. تحصیلات فنی نیز توسط مراکز آموزش عالی فنی ارائه می شود. نقش این مراکز کمک به اعتلای توسعه کشور و پیشرفت علوم کاربردی و تحقیقات میباشد. همچنین در این کشور تحصیلات عالی غیر دانشگاهی نیز موجود است که شامل آموزشگاه های مختلف است.(ادامه مطلب..)

اقامت با اجازه کار یونان

اشخاص با تابعیت غیر اروپایی می توانند به عنوان مدیر محلی یک شرکت غیرقانونی که در یونان نمایندگی آن به ثبت رسیده است استخدام و به نسبت به ارائه درخواست اقامت با اجازه کار اقدام نمایند.

همچنین اگر شخص قرارداد استخدامی با شرکت یونانی داشته باشد و شرکت یاد شده نسبت به انعقاد قرارداد و استخدامی اقدام نمایند می تواند درخواست اقامت با اجازه کار را به مرجع قانونی ارائه نمایند . امکان ثبت شرکت یونانی و اخذ اقامت برای مدیر شرکت امکان پذیر نمی باشد به جز در شرایطی که شرکت یاد شده 25 شغل برای اتباع یونانی ایجاد کند.

به نکات زیر در زمینه اقامت با اجازه کار در یونان توجه کنید:

  • در شرکت غیریونانی که اسناد آن مورد تایید وزارت خارجه و دادگستری کشور محل ثبت آن باشد و بدهی مالیاتی نداشته باشد و گواهی فعالیت داشته باشد می تواند نمایندگی شرکت خود را در یونان به ثبت رساند و برای مدیر یا مدیرانی خود درخواست اقامت با اجازه کار نماید.
  • پرداخت مالیات بر حقوق و همچنین  بیمه درمانی و بازنشستگی برای مدیر نمایندگی به صورت ماهیانه الزامی است برای تمدید اقامت.
  • اعضای خانواده تحت تکلف متقاضی که زیر 18 سال سن داشته نیز می توانند از اقامت یونان بهره مند گردند.
  • ارائه قرارداد زندگی برای ارائه درخواست اقامت با اجازه کار الزامی می باشد .
  • نمایندگی شرکت ثبت شده اگر درآمد مستقیمی درخاک یونان نداشته باشد نیاز به پرداخت مالیات نخواهد داشت .
  • امکان تبدیل اقامت با اجازه کار در یونان به حق شهروندی پس از گذشت مدت قانونی و داشتن شرایط مندرج در قانون امکان پذیر است.

هزینه های زندگی در یونان

این اطلاعات بر اساس 9661 منبع در 18 ماه گذشته از 735 مشارکت کننده مختلف جمع آوری شده است و در سال 2016 بروز رسانی شده است ...( کلیک کنید )

business

ثبت شرکت در یونان

ثبت شرکت در کشور یونان جهت فعالیت اقتصادی در اروپا برای اتباع غیر اروپایی یکی از گزینه ها برای ورود به بازارهای اروپا می باشد.

تولیدات کشاورزی و همچنین کریدور بودن سیستم حمل و نقل دریای کشور یونان موجب وجود بسیاری از فعالان اقتصادی در این کشور شده است، با توجه به مشکلات اقتصادی که در سال های گذشته این کشور با آن مواجه بوده است باز جاذبه زیادی برای فعالان اقتصادی داشته است چراکه هزینه های اولیه پرسنل و حداقل حقوق از بسیاری از کشورهای اروپا کمتر بوده و مقرون به صرفه می باشد.

از انواع قانونی شرکت ها در یونان می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1-Public company limited by shares با حداقل سرمایه اولیه 60،000 یورو

2-  EPE _ Private limited liability با حداقل سرمایه اولیه 18،000 یورو

3-Greek general Partnership

نکته قابل توجه اینکه از سال 2016طبق قانون جدید مجلس یونان شرکت هایی که سهامداران غیراروپایی داشته و متقاضی اقامت برای مدیرعامل  یا مدیران شرکت در یونان هستند می بایست حداقل 25 نفر یونانی را استخدام نمایند تا بتوانند درخواست اقامت از طریق شرکت خود در یونان نمایند.اما در ثبت نمایندگی شرکت غیریونانی این محدودیت وجود ندارد و افرادی که قصد شروع کسب و کار در اروپا را دارند و متعاقبا نیاز به داشتن اقامت شینگن هم دارند می تواننداز طریق ثبت نمایندگی شرکت خود در کشور یونان درخواست اقامت برای مدیرعامل و مدیران دیگر از کشور یونان بنمایند.

برای ثبت نمایندگی طبق قانون محل فعالیت شرکت،اساسنامه ترجمه شده و سایر اسناد اعم از اسناد شرکت در کشور ثبت شده و ترجمه کلیه مدارک و غیره الزامی است.

در سال 2018 سیستم اتحادیه اروپا نظارت خود را بر سیستم بانکی یونان خاتمه داد لذا امکان افتتاح حساب بانکی برای نمایندگی شرکت ها نیز در یونان فراهم می باشد.

مزایای ثبت شرکت در یونان :

  • ثبت شرکت اروپایی و شناخته شده دراتحادیه شنگن
  • ثبت شرکت بدون نیاز به سرمایه اولیه
  • امکان یکی بودن دفتر شرکت و محل سکونت
  • مالیات 26% ( مالیاتی بسیار پایین نسبت به آلمان ، ایتالیا ، انگلیس و...)
  • استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
  • قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • مرزهای باز در اتحادیه اروپا و شنگن بدون پرداخت مالیات مابین
  • نزدیکی ایران و یونان و صرفه جویی در هزینه های بازرگانی
  • افتتاح حساب بانکی برای شرکت
  • اخذ اقامت شنگن برای شما و خانواده از این طریق
  • تردد آزادانه در کشورهای حوزه ی شنگن
  • روابط قوی و پایدار بین دو کشور
  • مالکیت 100% شرکت و سهامداری آن
  • موقعیت عالی جغرافیایی برای تجارت
  • دارای نیروی انسانی با سطح علمی بالا و زبان های مختلف

 هلدینگ بین المللی اینوید با سابقه فعالیت در کشور یونان و دارا بودن تیم وکلای مجرب محلی امکان ارائه کلیه خدمات حقوقی جهت اخذ اقامت کشور یونان را دارا می باشد. جهت دریافت مشاورات تلفنی و حضوری و تکمیل اطلاعات خود در زمینه سرمایه گذاری و اقامت یونان از طرق مندرج در بخش تماس با ما اقدام فرمائید.

دفتر ایران

دفتر اتریش

کروکی آدرس