اقامتاقامت از طریق تمکن مالی

اقامت از طریق تمکن مالی

 

اقامت از طریق تمکن مالی (FIP)

جدیدترین، جذاب ترین،آسان ترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپا

بدون نیاز به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت

بدون قوانین ماندن و اقامت سختگیرانه

 

آیا میدانید با داشتن سند ملکی در ایران و سپرده بانکی مکفی میتوانید امکان اقامت در اروپا را برای خود و خانواده فراهم نمایید؟

ارائه یک فرصت استثنائی برای اخذ اقامت در یک کشور عضو اتحادیه اروپا و شینگن جهت زندگی و یا اخذ مجوز سفر آزادانه در سراسر اروپا.

در کشور یونان

یونان با دارا بودن فرهنگ و تمدن مدیترانه ای و مناظر و تفرجگاه های متنوع, از سال ها پیش به یکی از هدف های توریستی مردم از سراسر جهان تبدیل شده و حتی با قسمت های دیگر مدیترانه مثل ایتالیا و اسپانیا برابری می کند. با توجه به این نکته که یونان سالیانه بین 8 تا 10 میلیون توریست دارد, سیاست این کشور بر این است که کیفیت توریست های کشور را بالا برده و از طریق قانون اقامت از طریق تمکن مالی به افراد با تمکن مالی بالا، اجازه اقامت داده تا به موجب این سیاست رشد اقتصادی این کشور توسعه یابد.

از جاذبه های یونان که باعث گردشگری و اقامت در این کشور زیبا و تاریخی توسط اتباع خارجی شده است می توان به موارد زیر اشاره کرد:
گالری ملی هنر، باغ ملی آتن، موزه آکروپلیس, معبد هفستوس، سواحل آتن، استادیوم پاناتینائیکو، معبد زئوس المپی، موزه ملی باستان شناسی، کرامیکوس، میدان سینتاگما، آگورای باستانی آتن، آکروپلیس، پارتنون، ارختیوم

مزایای زندگی در یونان:

  • دارای موقعیتی استراتژیک و مدیترانه ای (دروازه ای برای رسیدن به اتحادیه اروپا و جنوب شرقی اروپا)
  • واحد پول کشور یورو
  • یکی از امن ترین کشورها در منطقه مدیترانه با مردم مهمان نواز است.
  • دارای آب و هوای معتدل مدیترانه ای است (که برای گردشگری در طول سال ایده آل می باشد)
  • مناظر دیدنی و جذاب با سواحل شگفت انگیز و کوههای به یاد ماندنی.
  • دارای میراث فرهنگی منحصر به فرد و گنجینه های باستان شناسی است.
  • مقصد مورد علاقه برای گردشگران بین المللی
  • بالا بودن استانداردهای مراقبتهای بهداشتی خصوصی و آموزش خصوصی در یونان در مقایسه با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا

روش اخذ این نوع اقامت آسان بوده و به دلیل سرعت در اقامت و مزایای دیگر مورد توجه بسیاری ازهموطنان عزیز قرار گرفته است.

مزایای دریافت اقامت با استفاده از این روش:

  • عدم نیاز به راه انداری تجارت
  • عدم نیاز به استخدام پرسنل
  • عدم محدودیت سنی
  • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • سهولت تمدید اقامت
  • معاف از پرداخت مالیات سالانه
  • امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن

شرایط احراز صلاحیت تمکن مالی

اثبات درآمد ماهیانه ثابت در ایران برای سرپرست خانواده(تمکن مالی بالا)

  • از مراجع مختلف مانند دریافت اجاره نامه ملکی، سود سپرده های بانکی، اوراق بهادار مشمول سود، حقوق بازنشستگی
    ( متقاضی اقامت می بایست حداقل دارای یک سند ملکی شش دانگ در ایران و یک سپرده بانکی حداقل یکساله باشد
  • مدارک هویتی و عدم سوء پیشینه در ایران

پروسه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی:

 

  • تهیه مدارک توسط متقاضی
  • عقد قرار داد با موسسه
  • اقدام جهت اخذ ویزا تایپ D جهت سفر کاری و ثبت درخواست به کشور مقصد
  • افتتاح حساب بین المللی بانکی برای متقاضی، خرید بیمه نامه شینگن ، اقدامات اخذ آدرس قانونی در کشور مقصد
  • تحویل اقامت و تسویه حساب

نمونه اقامت های اخذ شده توسط گروه بین المللی اینوید

 

نمونه اقامت نمونه اقامت

موسسه حقوقی بین المللی اینوید با دارا بودن تیم متخصص و حرفه ای در این زمینه در حال حاضر به عنوان معتبرترین و قدیمی ترین مجموعه در ایران و بدون واسطه به صورت تخصصی در کوتاه ترین زمان ممکن به صورت کاملا تضمینی برای هموطنان عزیز خدمت رسانی می نماید.

 

جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 22785839 (خط ویژه) در تماس باشید.


A: سوالات مربوط به پروسه

 

1. برای شروع چه کاری باید انجام دهیم و پروسه به صورت انجام می گردد؟

متقاضی در ابتدا مدارک هویتی و مدارک تمکن مالی خود را آماده کرده و تحویل موسسه می دهد.

ویزای اقامتی (تایپ D) جهت سفر کاری در حدود 2 ماه پس از شروع پرونده صادر می گردد.( این ویزای نشنال ویزای یکساله شینگن بوده و عملا پس از امور اداری مربوطه در کشور یونان به اقامت این کشور قابل تبدیل خواهد بود.)

یک سفر کاری 4 روزه برای متقاضی و خانواده وی جهت انجام امور اداری در کشور یونان تنظیم می گردد.

90 روز پس از سفر کاری متقاضی، دستور اقامت صادر شده و قابل تحویل می باشد.

 

2. پروسه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی چند ماه بطول می انجامد و آیا این تضمینی است؟

این پروسه به صورت VIP از زمان استعلام واجد الشرایط بودن متقاضی و عقد قرارداد شش ماه بطول می انجامد.

بله زمانی که قرارداد عقد می گردد به شرط اینکه متقاضی به موقع در سفر به کشور یونان حاضر شود و در انجام تعهدات خود سستی نکند، این قرارداد تضمینی است.

 

3. آیا دریافت ویزای تایپ D یونان تضمینی است؟

این روند از صفر تا صد توسط گروه بین المللی اینوید صد در صد تضمینی می باشد. تیم بین المللی اینوید با سال ها تجربه و کسب اعتبار در اتحادیه اروپا پس از استعلام اولیه (بدون دریافت هزینه) واجد الشرایط بودن متقاضی، روند پرونده اقامت را تضمین می نماید.

 

4. آیا با ویزا تایپ C توریستی هم می توان جهت انجام امور ثبت درخواست اقامت به یونان سفر کرد؟

خیر, ویزای توریستی صرفا جهت گردشگری صادر می گردد و هیچ حقی را برای متقاضی جهت تبدیل نوع ویزا به اقامت شامل نخواهد شد.

 

5. چه اقداماتی در سفر کاری در کشور یونان انجام می پذیرد؟

1.افتتاح حساب بانکی بین المللی برای سرپرست خانواده

2.اقدامات خرید بیمه شینگن برای اعضا

3.اقدامات مربوط به اخذ ادرس یا اجاره ملک در کشور مقصد

4.ثبت درخواست در اداره مهاجرت یونان و ...

 

6. آیا برای گرفتن اقامت یونان، باید زبان یونانی بلد باشم؟

خیر، در هیچ کجای قانون مهاجرت یونان الزامی قید نشده است که شما باید زبان یونانی را بلد باشید. اما مسلما دانستن زبان انگلیسی و یا یونانی (در حد متوسط) برای شما مفید خواهد بود.

 

7. آیا میتوانم برای همسر و فرزندانم نیز اقامت یونان را بگیرم؟

بله، اخذ اقامت موقت یونان برای هر شخص بالغ بصورت جداگانه ممکن است. اخذ اقامت موقت برای فرزندان زیر سن قانونی(18 سال) از راه قانونی امکان پذیز است.

 

8. آیا می توانم برای فرزندان بالای 18 سال که مجرد هستند اقامت بگیرم؟

خیر، از طریق قانون اقامت از طریق تمکن مالی این امر امکانپذیر نیست زیرا افراد بالای 18 سال تحت تکلفل سرپرست خانواده نخواهند بود. ولی از طریق قوانین ثبت شرکت در کشور های اروپا و معرفی فرزندان به عنوان سهامدارن شرکت، این امر امکانپذیر است.

 

9. همسرم باردار است و پس از یک ماه از اقامت وضع حمل می کند. چه اقداماتی برای فرزند صورت می پذیرد؟

فرزند شما پس از تولد و پس از اقدامات اخذ پاسپورت ایرانی واجد الشرایط دریافت اقامت تحت تکفل خانواده اش خواهد بود.

 

10. آیا در صورت عدم دریافت اقامت یونان، مبلغ پرداخت شده قرارداد مستردد میگردد؟

بله، قطعا. قرارداد این پروسه به صورت کاملا تضمینی بوده و در تعهدات ذکر می شود در صورت عدم موفقیت مبلغ اولیه پرداختی کاملا به متقاضی عودت داده می شود.

 

11. آیا حضور من در سفارت در زمان انگشت نگاری کفایت می کند و اقامت من آماده می شود؟

خیر، حدود 45 روز پس از شروع پرونده، ویزا تایپ Dمتقاضی و خانواده اش آماده می گردد. متقاضی اقامت یک سفر 4 روزه کاری با حضور کارشناسان موسسه اینوید خواهد داشت. که در این سفر امضاهای مربوطه جهت درخواست اقامت, افتتاح حساب بانکی و دریافت پین کد حساب, خرید بیمه نامه شنگن برای اعضای خانواده و امور اداری دیگر را خواهد داشت.

 

12. من از افغانستان هستم، چگونه میتوانم برای اقامت یونان اقدام کنم؟

اگر اقامت ایران را داشته باشید، ما می توانیم همانند شهروندان ایرانی پروسه اخذ اقامت را برای شما انجام دهیم.

 

13. مزایای این نوع اقامت چیست؟

- عدم نیاز به راه انداری تجارت

- عدم نیاز به استخدام پرسنل

- عدم محدودیت سنی

- عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی

- سهولت تمدید اقامت

- عدم دارا بودن حداقل زمان اقامت

- امکان رفت و آمد آزادانه در کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن

 

B :سوالات مربوط به شرایط احراز صلاحیت مالی

 

14. آیا برای اثبات دارایی های ملکی اجاره نامه هایی که در بنگاه نوشته می شوند و کد رهگیری دارند معتبر می باشند؟

خیر اجاره نامه ها حتما باید در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شده و پس از ترجمه به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.

 

15. آیا برای اثبات دارایی های مالی، مغازه هایی که فقط سرقفلی دارند قبول می باشند؟

بله به شرط اینکه این سرقفلی رسمی شهرداری باشد و نه دستی و سرقفلی به نام خود متقاضی باشد.

 

16. آیا مغازه هایی که به صورت شراکت دارم و 3 دانگ آن بنام من است را می توانیم اجاره داده و احراز صلاحیت کنم؟

بلی به شرط اینکه کسی حاضر شود 3 دنگ آن را اجاره کند و حتما اجاره نامه ها در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود و در قرارداد اجاره حتما ذکر شود که چه مبلغی ماهانه بابت آن 3 دانگ که به شما تعلق می گیرد.

 

17. آیا سپرده های بانکی روز شمار برای احراز استطاعت مالی قبول می باشد؟

خیر، حداقل زمان قابل قبول سپرده برای وزارت کشور یونان یکساله می باشد.

 

18. آیا سپرده هایی که اخیرا افتتاح کردم و سابقه ای ندارد قبول می باشد؟

بله، تاریخ شروع سپرده مهم نیست بلکه زمان سپرده گذاری مبلغ سپرده و سود ماهانه ای که به سپرده تعلق می گیرد مهم است.

 

19. آیا سپرده ها و ملک های همسرم هم قبول می باشد؟

اگر به صورت شراکتی با همسر باشد قابل قبول است.

 

20. آیا حقوقی که من و همسرم در حال حاضر دریافت می کنیم و مشغول به کار هستیم قبول می باشد؟

خیر، حقوق شما و همسرتان تا زمانی جز درآمد های شما محسوب می شود که در ایران هستید و در آن شرکت یا اداره کار کنید. زمانی که اقامت یک کشور دیگر را اخذ می کنید بدین معنا تلقی می شود که دیگر شما در ایران نبوده، در آن شرکت کار نمی کنید و درآمدی در آن شرکت ندارید.

 

21. آیا حقوق بازنشستگی به عنوان احراز استطاعت مالی قابل قبول می باشد؟

بله، زیرا بازنشسته هستید و بدون کار کردن حقوق بازنشستگی شما مرتب ماهانه به حساب شما واریز می گردد. در این صورت باید فیش حقوقی را به همراه استعلام سازمان یا وزارتخانه ای که در آنجا مشغول بوده اید را ترجمه رسمی کرده و به همراه بقیه مدارک دال بر استطاعت مالی شما (مانند املاک و سپرده های بانکی)تسلیم شود.

 

22. آیا اوراق دولتی و سهام های بورس هم می تواند قابل قبول باشد؟

بلی، در صورتی که سهام شما مشمول سود باشد و بتوان با استعلام از سازمان بورس این مورد را تائید کرد.


C : سوالات در مورد افتتاح حساب بانکی در یونان

 

23. آیا حساب بانکی که در یونان افتتاح می کنم بین المللی است؟

بلی این حساب در سراسر اروپا معتبر بوده و امکان هرنوع خدمات بانکی را دارد.

 

24. این حسابی که افتتاح می کنم در کدام بانک یونان است؟

National Bank Of Greece بزرگترین بانک یونان

 

25. آیا بانک است یا موسسه مالی خصوصی؟

بانک می باشد.

 

26. مدارک لازم جهت افتتاح حساب بانکی چیست؟

پاسپورت متقاضی و دیگر مستندات هویتی و مدارک پرونده اقامتی که قبل از ورود شما به کشور یونان توسط وکلا آماده شده است.

 

27. در هنگام افتتاح حساب چه مبلغی می بایستی واریز گردد؟

مقدار وجه واریزی کاملا اختیاری می باشد.

 

28. اگر حساب بانکی اروپایی دارم باز هم لازم است که این حساب افتتاح شود؟

بله. با توجه به اینکه شما مقیم کشور یونان می شوید بهتر است این حساب نیز افتتاح گردد.

 

29. آیا حساب بانکی که در یونان افتتاح می کنم و به آن واریز وجه خواهم داشت تا اجرای مراحل قانونی بلوکه خواهد شد؟

خیر، مبلغی که در این حساب واریز می گردد به هیچ وجه بلوکه نخواهد شد و حتی همان روز پس از انجام امور اداری در یونان می توانید کل موجودی که به حساب شخصیتان واریز نموده اید را برداشت نمائید.

 

D : سوالات در مورد بیمه نامه شنگن

 

30. آیا خرید بیمه شنگن اجباری است؟

بله این بیمه نامه برای هر شخصی که پاسپورت جداگانه دارد و برای اقامت اقدام می کند الزامیست.

 

31. هزینه بیمه شنگن چقدر است؟ و چقدر اعتبار دارد؟

از 250 یورو تا 1500 یورو برای هر شخص و حداقل یکسال اعتبار دارد.

 

E : سوالات مربوط به اجاره آپارتمان

 

32. آیا اجاره یک آپارتمان قبل از اخذ اقامت کشور یونان الزامیست؟

بلی، اجاره نامه ای که با صاحبخانه یونانی تنظیم می شود را باید در وزارت کشور یونان ثبت گردد تا اطمینان حاصل شود که پس از دریافت اقامت و ورود به خاک این کشور مکانی را برای زندگی دارید. موسسه حقوقی سام ( نماینده هلدینگ اینوید ) یک آدرس قانونی برای شما معرفی خواهد نمود.

 

33. آیا شما میتوانید برای من محلی پیدا کنید؟

بله، در صورت تمایل و متناسب با بودجه و سلیقه شما، محل مناسبی برای شما اجاره میکنیم. در سفری که به همراه کارشناسان ما به یونان خواهید داشت.

 

34. حداقل اجاره یک آپارتمان یک خوابه در شهر آتن چقدر است؟

قیمت اجاره یک آپارتمان یکخوابه در شهر آتن از 400 یورو تا 1200 یورو در ماه می باشد.

 

35. چگونه می توانم از قیمت های خرید و اجاره ملک در یونان اطلاعات بیشتری کسب کنم؟

شما با مراجعه به سایت www.homegreekhome.com و سایت های مشابه می توانید اطلاعات مفیدی کسب کنید.

 

36. آیا ترانسفر فرودگاهی هم با شما خواهد بود؟

بله، در صورتی که تمایل داشته باشید خدمات ترانسفر شما از فرودگاه به هتل توسط مسئول فارسی زبان موسسه انجام خواهد شد.

 

37. چه مدت پس از سفر کاری به یونان اقامت آماده است؟

حدود 2 تا 3 ماه پس از انجام امور اداری در کشور یونان، اقامت دو ساله یونان آماده است و تحویل متقاضی می گردد.

 

38. آیا برای اقامت موقت یونان برای متقاضی و خانواده ایشان کارت اقامتی صادر می گردد؟

خیر، مانند اقامت های موقت بسیاری از کشورها این اقامت به صورت لیبل بوده و داخل پاسپورت درج می گردد.

 

F : سوالات مربوط به تمدید اقامت

 

39. پس از اتمام اقامت دو ساله، آیا می توانم آنرا تمدید کنم؟

بله، پس از پایان اعتبار اقامت دو ساله شما، می توانید مجددا اقامت خود را برای سه سال دیگر تمدید کنید.تمدید اقامت دو ساله، همان مدارک را نیازمند است ولی هزینه های تمدید خیلی کمتر می باشد.

 

40. آیا پس از گرفتن اقامت یونان، من باید در یونان زندگی کنم؟

شما می توانید در خود کشور یونان و یا دیگر کشور های عضو شینگن آزادانه امکان تردد و زندگی داشته باشید و حتی می توانید در داخل ایران زندگی کرده و نیز اقامت اروپایی داشته باشید.

 

41. پاسپورت من یکسال اعتبار دارد؟ آیا با این پاسپورت می توان اقامت موقت اولیه که دو ساله هست را اخذ نمود؟

بله این امر امکانپذیر است. با این تفاوت که پس از گذشت یکسال و دریافت پاسپورت جدید همیشه می بایست پاسپورت قدیمی شما در سفرها همراهتان باشد.

ولی توصیه میشود قبل از شروع پرونده پاسپورت تعویض گردد.

 

42. آیا برای تمدید اقامت دوساله از طریق تمکن مالی باید مالیات بدهم؟

خیر، خوشبختانه مالیاتی به این نوع اقامت تعلق نمی گیرد.

 

43. آیا برای تمدید اقامت دوساله از طریق تمکن مالی باید دوباره ملک اجاره کنم؟

بله، اجاره ملک و تنظیم قولنامه یکی از مهمترین موارد اخذ اقامت و همچنین تمدید اقامت می باشد که جهت سهولت امر برای متقاضی این امر توسط موسسه حقوقی سام ( نماینده هلدینگ بین المللی اینوید ) انجام می گردد.

 

44. آیا ممکن است دولت یونان، در آینده اقامت دائم من را کنسل کند؟

دلیلی برای کنسل کردن اقامت موقت شما نیست. مگر اینکه قوانین این کشور را رعایت نکنید یا اینکه جرمی مرتکب شوید که مجازات زندان به همراه داشته باشد. بله، در چنین شرایطی ممکن است دولت یونان اقامت شما را کنسل کند.

 

45. با داشتن اقامت یونان از طریق قانون تمکن مالی چه امکاناتی در یونان برای من فراهم می باشد؟

مطابق قانون شما می توانید از همه خدمات عمومی و دولتی کشور یونان و هم چنین از خدمات بهداشتی و پزشکی استفاده نمایید. میتوانید ملک خریداری نمایید، شرکت ثبت کنید و مجوزهای مربوطه اخذ شود.

 

46. روش های اخذ اقامت دائم یونان چیست؟

1. پنج سال داشتن اقامت در این کشور

2. یا با خرید ملک با سرمایه حداقل 250.000 یورو امکانپذیر است.

 

47. شما از چه طریق هایی برای من اقامت یونان را اخذ می کنید؟

مطابق با شرایط شما، یکی از راههای قانونی را برای شما درنظر می گیریم. اخذ اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری با خرید ملک, اقامت از طریق تمکن مالی و یا ثبت شرکت امکانپذیر است.

 

G : سوالات مربوط به پاسپورت یونان

 

48. آیا پس از گرفتن اقامت موقت (اقامت دو ساله) یونان می توانم پاسپورت یونانی دریافت کنم؟

خیر. برای دریافت پاسپورت یونانی، باید اقامت دائم یونان را داشته باشید که این پس از گذشت 5 سال اقامت در این کشور و آموختن زبان یونانی و دانش تاریخ و سیاست کشور یونان امکانپذیر است.

 

49. آیا قانونا میتوانم پاسپورت یونانی را اخذ کنم؟

بله، پس از گرفتن اقامت موقت یونان، پس از 5 سال زندگی در این کشور در صورتی که شرایط و صلاحیت اخذ پاسپورت یونانی را داشته باشید، می توانید پاسپورت یونانی را دریافت کنید. پس از اخذ پاسپورت یونانی شما بعنوان یک شهروند یونانی محسوب خواهید شد.

داشتن پاسپورت یونانی، ملیت شما را از ایرانی به یونانی تغییر نمی دهد و شما دوملیتی خواهید بود.

 

50. آیا می توانم حق شهروندی یونان و گرفتن پاسپورت یونان را از همان ابتدا خریداری نمایم ؟

خیر، این امر امکانپذیر نیست.

 

H: سوالات مربوط به کشور یونان

 

51. آیا کشور یونان عضو شنگن است؟

بله، یونان یک کشور اروپایی است. عضو رسمی پیمان شینگن و عضو رسمی اتحادیه اروپا می باشد.

 

52. با داشتن اقامت یونان، به کدام کشورها میتوانم سفر کنم؟

به تمام کشورهای اتحادیه اروپا و شنگن بدون ویزا می توانید سفر کنید و حتی ملک اجاره کرده و اقامت داشته باشید.

 

53. آیا یونان کشور مافیایی و خطرناکی است؟

امنیت در یونان بسیار بالاتر از بسیاری از کشورهای اروپایی است.

در کل، آمار دزدی، دعوا و جرم و جنایت در یونان، نسبت به خیلی از کشورهای آسیایی بسیار پائین تر است.

 

54. آیا مردم یونان نژادپرست هستند و به خارجی ها حمله میکنند؟

خیر. مسابقات المپیک 2008 اثبات این مدعی است که هیچگونه دعوا و یا جرم و جنایتی توسط یونانی ها با خارجی ها گزارش نشد.

 

55. یونان چگونه کشوری است؟ میخواهم درباره یونان بیشتر بدانم.

لطفا درباره یونان در اینترنت جستجو کنید و مراجع معتبری چون وبسایت سفارت یونان در تهران، وبسایت رسمی دولت یونان و یا ویکی پدیا را مطالعه کنید. ما در وبسایت www.visa360.ir در بخش کشورها درباره یونان اطلاعات مفیدی قرار داده ایم.

 

56. مردم در یونان به چه زبانی صحبت میکنند؟

زبان رسمی کشور و مردم یونان، یونانی است. زبان یونانی شباهت نوشتاری و گفتاری زیادی با زبان روسی دارد.

تقریبا بیشتر مردم یونان، به زبان انگلیسی تسلط دارند.

 

57. من می خواهم در یونان کار کنم، آیا می توانید برای من کاری پیدا کنید؟

در حال حاضر شرکت ما در زمینه کاریابی و امثال اینها فعالیت نمی کند. برای کارکردن در کشور یونان یا باید شرکت ثبت کنید یا یک کارفرمای یونانی با اثبات اینکه نیروی ماهر فعالیت خود را در کشورهای شنگن ندارد قانونا از شما دعوت به عمل بیاورد که در اصطلاح Job Offer نامیده می شود.

- مالیات در یونان چقدر است؟

مالیات در یونان 26 درصد در سال است که این شامل افرادی که از طریق قانون تمکن مالی اقامت این کشور را اخذ کرده اند نمی شود.

 

I : سوالات مربوط به پروفایل گروه بین المللی اینوید

 

58. ضمانت شما برای انجام کارهایتان چیست؟

عقد قرارداد مکتوب با مدیر عامل موسسه به عنوان وکیل پایه یک دادگستری ایران، مهمور به مهر رسمی شرکت و امضای طرفین

تحویل رسید وجه پیش پرداخت در فاکتور مهمور به مهر رسمی شرکت و امضا مدیر عامل

 

59. آیا این قرارداد قابل پیگرد حقوقی و قضایی خواهد بود؟

بله، قرارداد ثبت شده بین موسسه و شما از طرف مراجع قضایی قابل پیگرد قضایی خواهد بود. عدم تسویه حساب توسط شما، پس از دریافت خدمات مورد نظرتان نیز، توسط ما قابل پیگرد قانونی خواهد بود.

 

60. آیا امکان این وجود دارد که استعلام مدیر عامل شرکت شما را به عنوان وکیل رسمی از کانون وکلا بگیرم؟ چگونه؟

بله قطعا. شما با مراجعه به وبسایت رسمی کانون وکلا و با درج نمودن نام و شماره ثبت وکیل می توانید به اطلاعات مورد نیاز دستیابی پیدا کنید.

 

61. آیا خدمات شما محدود به کشور یونان می شود؟

خیر. موسسه ما در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا فعالیت می نماید.

گروه بین المللی اینوید با بهره گیری از وکلای مجرب و متبحر ایرانی و قراردادهای همکاری متقابل با برترین موسسات حقوقی در اروپا، کلیه خدمات حقوقی اعم از مشاوره، وکالت و پیگیری امور ایرانیان در موارد: تجارت بین المللی، قراردادها، امور مدنی، امور حسبی و خانوادگی، امور املاک و قراردادهای مرتبط آن، همچنین دعاوی کیفری و جزائی را انجام خواهد داد.

 

62. آیا دفتری و یا نماینده ای در کشور دیگر دارید؟

بله، شرکت ما در ایران با نام موسسه حقوقی سام عدل آفرین نماینده رسمی هلدینگ اینوید در کشورهای قبرس ، یونان ، اتریش و آلمان دارای دفتر می باشد.

 

63.آیا می توانیم درخواست اخذ نمایندگی شما را داشته باشیم؟

خیر، قصد اعطا کردن نمایندگی رسمی به هیچ شرکت توریستی و یا آژانس هواپیمایی ای را نداریم. متاسفانه بعضی از شرکت ها، به دلیل تغییر دادن قیمت ها و یا درخواست مدارک غیر متعارف، باعث خدشه دار شدن روابط متقاضی و شرکت ما خواهند شد.

 

هدف ما حذف واسطه های غیر معتبری است که نه تنها باعث افزایش قیمت ها می شوند، بلکه اعتماد متقاضیان و اعتبار شرکت ما را نیز مخدوش میکنند.

 

** جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره های 02186087214 -02186087195 ازساعت 9 الی 18 در تماس باشید. **

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری : 09010158620 - 09010158503 - 09010158645

دفتر ایران

address تهران - چهارراه جهان کودک - ابتدای اتوبان حقانی - خیابان شهیدی - کوچه سپر - پ ۸

tel 02186087195

mail info[@]inovideco.com

telegram visa360online

دفتر اتریش

address No18, Fleishmark 10 10. Wien, Austria

tel 004319391321111

mailinfo[@]samlawfirm.ir

کروکی آدرس