اقامت اتریش

اقامت اتریش

 

اخذ اقامت اتریش سهمیه 2020 میلادی

بدون سرمایه گذاری و بدون ثبت شرکت

بدون پرداخت مالیات

اخذ پاسپورت پس از 6 سال

 

کشور اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. علاوه بر جایگاه پیشرفته اقتصادی و صنعتی ، این کشور در عین حال نماد فرهنگ و هنر نیز به شمار می آید و متقاضیان اقامت علاوه بر زندگی مدرن می توانند تجربه زندگی در کشوری مملو از جذابیت های تاریخی و هنری را دارا باشند.

 

اتریش

 

 

 

 

اخذ اقامت اتریش برای افراد متمکن و دارای استقلال مالی

داشتن تمکن مالی، به این معناست که شخص متقاضی، باید اثبات نماید که در صورت اقامت طولانی مدت در اتریش، امکان کسب درآمد در کشور مبدأ و پرداخت هزینه های اقامت در اتریش یا سایر کشورهای اروپایی را دارد. 

 


روش های اثبات استطاعت مالی

این درآمد می بایست به صورت یکی از راه های زیر اثبات گردد:


دارا بودن سپرده بانکی، از طریق سپرده های بانکی بلند مدت در ایران و و احراز گواهی تمکن مالی صادره از بانک با ذکر مقدار سود ثابت ماهانه 
دارا بودن املاک و مستغلات، در این حالت لازم است، املاک مازاد بر نیاز، اجاره داده شود و اجاره نامه ملک، به عنوان یکی از راههای کسب درآمد و اثبات تمکن مالی، می باشد. اجاره نامه حتما می بایست دارای کد رهگیری باشد.
حقوق بازنشستگی و مستمری، هرچند حقوق بازنشستگی، یکی از موارد کسب درآمد می باشد، اما با توجه به کم بودن حقوق بازنشستگی، معمولا به عنوان روش مناسبی جهت اثبات تمکن مالی، به حساب نمی آید.
دارا بودن سهام شرکت ها و کارخانه ها، واریز سود مشارکت و خرید سهام شرکت ها و کارخانه ها، نیز، یکی دیگر از راههای اثبات تمکن مالی می باشد.


بر اساس این قانون متقاضی باید با ارائه مدارکی دال بر درآمد ثابت ماهانه بالای 1800 یورو برای خودش و 1000 یورو برای همسرش و 400 یورو به ازای هر یک از افراد تحت تکفل اثبات نماید.

 

شرایط درخواست اقامت

  متقاضی دارای استطاعت مالی باشد و بتواند اثبات کند بطور میانگین ماهیانه 15 میلیون تومان درآمد ثابت در ایران دارد.

متقاضی و همسرشان دارای تحصیلات عالیه باشند.

متقاضی و همسرشان ترجیها به زبان آلمانی در سطح مرحله  A1 آشنایی داشته باشند.

متقاضی یک ملک را در کشور اتریش اجاره کرده و به عنوان آدرس قانونی به دولت معرفی نماید.

متقاضی و خانواده ایشان دارای بیمه درمانی در کشور اتریش باشند.

 

اقامت اتریش

 

اقامت اتریش بر اساس یک نظام سهمیه بندی ارائه میشود، ثبت نام برای این سهمیه هر ساله در روز 2 ژانویه انجام می گردد.

تعداد سهمیه ها هر ساله محدود است

ما تضمین کننده اخذ این سهمیه برای متقاضیان عزیزهستیم .

 

اقامت اتریش و شرایط تمدید

اجازه اقامت اتریش مجوز سفر به تمام کشورهای شنگن بدون نیاز به ویزا برای متقاضی فراهم می نماید.

اقامت اتریش به صورت کارت در ابتدا با اعتبار یک ساله صادر میشود و پس از یک تمدید یکساله مجدد ، سه ساله تمدید می گردد.

پس از 5 سال اقامت قانونی بی وقفه در این کشور متقاضی می تواند برای اقامت دائم و سپس با تسلط کامل به زبان آلمانی برای اخذ پاسپورت اتریش اقدام نماید.

 شرایط تمدید اقامت این است که متقاضی هر ساله می بایست مدارک تمکن مالی خود را به روز رسانی کرده و مجدد ارائه نماید.

بیمه درمانی ایشان و خانواده در طول سال گذشته مرتب پرداخت شده باشد.

هر سال می بایست آدرس قانونی خود را از طریق اجاره نامه ملکی به دولت اتریش احراز نمایند.

تمام اعضای بالای 14 سال گواهی عدم سو پیشینه ارائه دهند.

 

 

مزایای زندگی در اتریش :

- قرارگرفتن در رتبه یک در سطح رفاه اجتماعی
- یکی از امن ترین کشورهای جهان از لحاظ رعایت امنیت حقوق فردی و مالکیت
- برخورداری از شهرت جهانی به دلیل آثار هنری و باستانی 
- قرار گرفتن در مقام دوم جهان از لحاظ کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
- دارای بهترین سیستم آموزشی در مقام اروپا 
- دارای بهترین سیستم مراقبت بهداشتی و مجهز به جدیدترین فن آوری های روز دنیا

 



 اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت 

 

کشور اتریش

 

 

 

 

 

 

اقامت اتریش از ثبت شرکت :

 

اقامت اتریش

 

کشور اتریش برای متقاضیان اخذ اقامت و همچنین صاحبان کسب و کار امکان تاسیس شرکت و کارخانه، انجام معاملات تجاری و بازرگانی و نیز خرید شرکت در این کشور را فراهم نموده است.
با تاسيس شركت در اتریش و اتحادیه اروپا امكان افتتاح حساب بانكي ، استفاده از تسهيلات بانكي ، گشايش اعتبارات اسنادي (LC) ، خريدهاي خارجي،صادرات و واردات را خواهيد داشت.

مراحل اخذ اقامت 3 الی 4 ماه پس از زمان اخذ مجوز از سوي پليس ميباشد و متقاضي پس از دريافت اقامت امكان تردد و انجام فعاليت تجاري در محدوده شنگن را خواهد داشت.
اين اقامت سالانه خواهد بود و مادامي كه شركت فعال باشد براي سال جديد قابليت تمديد را دارد.

انواع  شرکت در اتریش :

شرکت با مسئولیت محدود (GmbH) 
شرکت سهامی خاص (AG) 
شرکتی تحت قوانین اتحادیه اروپا (SE) 
متداول ترین نوع ثبت شرکت در اتریش، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد.

مزایای ثبت شرکت در اتریش :

1. مالکیت ۱۰۰% (بدون نیاز به شریک محلی)
2. دسترسی به تمام نواحی اروپای شینگن برای مسافرت، تجارت و اقامت طولانی مدت
3. امکان درخواست اقامت دائم پس از 5 سال
4. امکان اخذ آسان ویزا برای تمامی نقاط دنیا
5. افتتاح حساب شرکتی و شخصی
6. استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
7. قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا


** جهت مشاوره حضوری با کارشناسان ما با شماره 86087195-86087214 ازساعت 9 صبح تا 6 شب در تماس باشید. **

شماره های تماس در روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری : 09010158620 - 09010158645 - 09010158503

دفتر ایران

address تهران - چهارراه جهان کودک - ابتدای اتوبان حقانی - خیابان شهیدی - کوچه سپر - پ ۸

tel 02186087195

mail info[@]inovideco.com

telegram visa360online

 

 

اینوید

 

با ما در صفحات اجتماعی همراه شوید

 

 

تلگرام   اینستاگرام
کانال تلگرام   صفحه اینستاگرام

 

دفتر اتریش

address No18, Fleishmark 10 10. Wien, Austria

tel 004319391321111

mailinfo[@]samlawfirm.ir

کروکی آدرس