اقامت اتریش 

  • اخذ اقامت اتریش سهمیه 2020 میلادی
  • بدون سرمایه گذاری و بدون ثبت شرکت
  • بدون پرداخت مالیات
  • اخذ پاسپورت پس از 6 سال 

کشور اتریش دوازدهمین کشور ثروتمند جهان بر پایه سرانه تولید ناخالص داخلی است. علاوه بر جایگاه پیشرفته اقتصادی و صنعتی ، این کشور در عین حال نماد فرهنگ و هنر نیز به شمار می آید و متقاضیان اقامت علاوه بر زندگی مدرن می توانند تجربه زندگی در کشوری مملو از جذابیت های تاریخی و هنری را دارا باشند.

اتریش

 اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

داشتن تمکن مالی، به این معناست که شخص متقاضی، باید اثبات نماید که در صورت اقامت طولانی مدت در اتریش، امکان کسب درآمد در کشور مبدأ و پرداخت هزینه های اقامت در اتریش یا سایر کشورهای اروپایی را دارد. 

روش های اثبات استطاعت مالی

این درآمد می بایست به صورت یکی از راه های زیر اثبات گردد:

  1. دارا بودن سپرده بانکی، از طریق سپرده های بانکی بلند مدت در ایران و و احراز گواهی تمکن مالی صادره از بانک با ذکر مقدار سود ثابت ماهانه 
  2. دارا بودن املاک و مستغلات، در این حالت لازم است، املاک مازاد بر نیاز، اجاره داده شود و اجاره نامه ملک، به عنوان یکی از راههای کسب درآمد و اثبات تمکن مالی، می باشد. اجاره نامه حتما می بایست دارای کد رهگیری باشد.
  3. حقوق بازنشستگی و مستمری، هرچند حقوق بازنشستگی، یکی از موارد کسب درآمد می باشد، اما با توجه به کم بودن حقوق بازنشستگی، معمولا به عنوان روش مناسبی جهت اثبات تمکن مالی، به حساب نمی آید.
  4. دارا بودن سهام شرکت ها و کارخانه ها، واریز سود مشارکت و خرید سهام شرکت ها و کارخانه ها، نیز، یکی دیگر از راههای اثبات تمکن مالی می باشد.

بر اساس این قانون متقاضی باید با ارائه مدارکی دال بر درآمد ثابت ماهانه بالای 2.000 یورو برای شخص، همسر 700یورو  و 300 یورو به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (زیر 18 سال) اثبات نماید.(یورو به نرخ دولتی ثانویه محاسبه می شود)

 شرایط درخواست اقامت

  1. متقاضی دارای استطاعت مالی باشد و بتواند اثبات کند بطور میانگین ماهیانه حدود 27میلیون تومان درآمد ثابت در ایران دارد.
  2. متقاضی و همسرشان دارای تحصیلات عالیه باشند.
  3. متقاضی و همسرشان ترجیها به زبان آلمانی در سطح مرحله  A1 آشنایی داشته باشند.(درصورتیکه مدرک تحصیلی کمتر از لیسانس باشد)
  4. متقاضی یک ملک را در کشور اتریش اجاره کرده و به عنوان آدرس قانونی به دولت معرفی نماید.
  5. متقاضی و خانواده ایشان دارای بیمه درمانی در کشور اتریش باشند.

اقامت اتریش بر اساس یک نظام سهمیه بندی ارائه میشود، ثبت نام برای این سهمیه هر ساله در روز 2 ژانویه انجام می گردد و تعداد این سهمیه ها هر ساله محدود است ، هلدینگ بین المللی اینوید تضمین کننده اخذ این سهمیه برای متقاضیان اخذ اقامت تمکن مالی اتریش می باشد.

اقامت تمکن مالی اتریش

 نمونه اقامت تمکن مالی 

اقامت اتریش و شرایط تمدید

  • اقامت اتریش مجوز سفر به تمام کشورهای شینگن بدون نیاز به ویزا برای متقاضی فراهم می نماید.
  • اقامت اتریش به صورت کارت در ابتدا با اعتبار یک ساله صادر میشود و پس از یک تمدید یکساله مجدد ، سه ساله تمدید می گردد.
  • پس از 5 سال اقامت قانونی بی وقفه در این کشور متقاضی می تواند برای اقامت دائم و سپس با تسلط کامل به زبان آلمانی برای اخذ پاسپورت اتریش اقدام نماید.
  •  شرایط تمدید اقامت این است که متقاضی هر ساله می بایست مدارک تمکن مالی خود را به روز رسانی کرده و مجدد ارائه نماید.
  • بیمه درمانی ایشان و خانواده در طول سال گذشته مرتب پرداخت شده باشد.
  • هر سال می بایست آدرس قانونی خود را از طریق اجاره نامه ملکی به دولت اتریش احراز نمایند.
  • تمام اعضای بالای 14 سال گواهی عدم سو پیشینه ارائه دهند.

مزایای زندگی در اتریش 

  • قرارگرفتن در رتبه یک در سطح رفاه اجتماعی
  • یکی از امن ترین کشورهای جهان از لحاظ رعایت امنیت حقوق فردی و مالکیت
  • برخورداری از شهرت جهانی به دلیل آثار هنری و باستانی 
  • قرار گرفتن در مقام دوم جهان از لحاظ کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
  • دارای بهترین سیستم آموزشی در مقام اروپا 
  • دارای بهترین سیستم مراقبت بهداشتی و مجهز به جدیدترین فن آوری های روز دنیا

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره حضوری با کارشناسان ما از طرق مندرج در بخش تماس با ما در ارتباط باشید.

 

دفتر ایران

دفتر اتریش

کروکی آدرس